Fragt kun 99 kr uanset antal varer

Havekurv

Havekurv Large

Havekurv Large

Stor og solid plastikkurv til brug i haven. Denne praktiske havekurv kan bruges til mange forskellige formål i haven. Den er 48 centimeter i diameter og 37 centimeter høj. Den vejer 1,6 kilo og er forsynet med behagelige nylonhåndtag og har drænhuller, både i siden og i bunden. Denne havekurv er meget solid og fleksibel. Den knækker eller splintrer ikke og kan tåle store udsving i temperaturer. Ideel til at have stående udendørs. Har du flere kurve kan de nemt sættes oven i hinanden. 10 styk er lidt over en meter høj.

Haveaffald

Saml ukrudt, smågrene, afrevet mos og andet haveaffald I kurven. Hvis du går så meget op i havearbejde at du er nede på knæ, er kurven tilpas lav til at hive ukrudt op med fingrene og smide det i kurven. Træk kurven et stykke og ryk til næste område. Når kurven er fyldt kan den nemt bæres i de to stærke håndtag og tømmes på kompostbunken eller over i en sæk.

Kurven kan stå udendørs i regnvejr over natten. På grund af drænhullerne siver regnen bare igennem. Ingen problemer her.

Stor havekurv plastik grå

Stor havekurv plastik grå

Frugt og grøntsager

Denne fantastiske kurv til haven er godkendt til fødevarer. Derfor kan du trygt bruge den til at samle frugt og grøntsager i den. Skyl grøntsagerne rene for jord direkte i kurven, det overskydende vand løber ud ad drænhullerne.

Opbevar æbler eller pærer i kurven på et koldt, men frostfrit sted, dæk kurven med aviser eller et klæde. Hullerne sørger for at frugten kan ånde. Gennemgå ofte æblerne og pærerne for råd og mug og kasser de dårlige, ellers spreder dårligdommen sig til resten af frugterne.

Havekurv orange plastik

Havekurv orange plastik

Ertmania.dk

Kirsebærplantagen 42

4760 Vordingborg

Tlf: 60 82 06 90

Email: ordre @ ertmania.dk

CVR: 35 89 62 28

kort over vordingborg ertmania.dk

produceret i danmark

© 2017 Ertmania.dk. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates