Fragt kun 99 kr uanset antal varer

Fiskekurv

44 liter fiskekurv, fremstillet af LDPE, som er godkendt til fødevarer.

Kurven er 37 centimeter høj, 42 centimeter med håndtag. Kurven er konisk, bredest for oven. Diameteren er 48 centimeter i toppen og 36,5 centimeter i bunden. Fiskekurven vejer 1,6 kilo. Ideel til fiskeri.

fiskekurv gråfiskekurv orange

 

 

 

 

 

Praktisk redskab til fiskeri

En fiskekurv er en praktisk redskab til professionelt fiskeri og fritidsfiskeri med garn. Kurven er slagfast og solid. 

Drænhullerne i sider og bund tillader vand at passere og ved hjælp af et korkbælte kan kurven flyde i vandoverfladen, når du fisker fra jolle.

Denne fiskekurv kan rengøres med meget varmt vand.

fiskekurv sort

fiskekurv blå

 

 

 

 

 

Verdens bedste fiskekurv

Denne fiskekurv har været brugt over hele verden i mere end 30 år. Millioner af fisk er blevet trukket op af havet og lagt i disse fiskekurve, som naturligvis er godkendt til fødevarer. Kurvens evne til at forhindre at plastmaterialet ikke afgiver stoffer til de fødevarer som opbevares i dem, er testet på et anerkendt laboratorium. Testresultaterne kan rekvireres.

Fiskekurven er stærk og forsynet med gode nylonhåndtag der kan tåle vægten af en fyldt kurv. Plastmaterialet er tilpas smidigt til at kunne tåle en barsk behandling og splintrer ikke, hvis den skulle blive ødelagt.

En fiskekurv skal kunne tåle alt slags vejr og alle temperaturer på havet. Fiskekurven er designet til at kunne aflede vand. Det sørger drænhullerne i sider og bund for. I tilfælde af at der er fisk og vand i kurven når det bliver frostvejr, er der ingen problemer. Fiskekurven er frostsikker.

En god investering 

Denne fiskekurv er markedet bedste og en god investering i et langtidsholdbart fangstredskab. Kurven er fremstillet til kunne bruges igen og igen i årevis. Meget slidstærk.

Styksalg af fiskekurve

Orange fiskekurve, blå fiskekurve, sorte fiskekurve og grå fiskekurve sælges stykvis eller i mindre partier. Bestem selv antal og farver.

Få styr på fiskene: brug fiskekurve

Fiskekurvene sendes med Post Danmark og leveringstiden er 2-3 dage for kurve, som er på lager.

Bestil her: Kontaktformular

Ertmania.dk

Kirsebærplantagen 42

4760 Vordingborg

Tlf: 60 82 06 90

Email: ordre @ ertmania.dk

CVR: 35 89 62 28

kort over vordingborg ertmania.dk

produceret i danmark

© 2017 Ertmania.dk. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates